CST eszközök

cst

A kategóriában az általunk forgalmazott CST rendszerekkel, illetve ezek kiegészítőivel kapcsolatos kérdések és válaszok olvashatók. Tartalmát folyamatosan bővítjük...

 

A CST-9456/9457 típusjelzésű, rádiós kültéri érzékelő "Normál" üzemmódban, szabályos időközönként (lényegét tekintve hamis) riasztási eseményt generál. Mi a teendő?
Alapértelmezés szerint az RF felügyelet paraméter engedélyezett. A paraméter tiltásával a probléma megszűnik.

A CST-9456/9457 típusjelzésű, rádiós kültéri érzékelő riasztási eseményt követően bizonyos ideig nem generál újabb riasztást, hiába szakítjuk meg az infra nyalábot. Miért van ez?
Az eszközben beállítható az úgynevezett "Alvásidő" paraméter 3 vagy 6 perces időtartammal. A funkció lényege, hogy kímélje a berendezésbe helyezett akkumulátort. Riasztási eseményt követően egy újabb esemény bekeövetkeztéig a készülék "Alvásidő" módba kapcsolt, tehát mindaddig, amíg az adott időtartam le nem telik, az eszköz nem generál újabb riasztási eseményt, hiába szakítjuk meg az infra nyalábot.

 

TERMÉKKATALÓGUS

 

Okostelefonon is beolvasható qr kóddal:

TERMÉKKATALÓGUSOK

 

Bejelentkezés

Feliratkozás Hírlevélre

Cooper referenciák


Árfolyamok

Támogatások

Everlink prospektus

Video megfigyelő rendszerek
Lakásának vagy családi házának biztonságát a riasztórendszer felszerelése mellett tovább fokozhatja kamerás megfigyeléssel. A videó megfigyelő rendszer a biztonságtechnika egyik leghatékonyabb eszköze. A digitális kamerák és rögzítők ma már több megapixeles felvételek készítésére képesek elérhető áron. Termékeink között mind a hagyományos, nagy fényérzékenységű CCD kamerák, mind a nagyfelbontású (megapixeles), távolról is elérhető IP kamerák  megtalálhatóak.

Napjainkban  az egyre romló közbiztonság miatt értékeink védelme és a lakásvédelem egyre fontosabbá válik. A biztonságtechnika hatalmas fejlődésének köszönhetően ma már egy objektum elektronikus biztonsági rendszerrel történő védelme nem csak sokkal olcsóbb, mint az úgynevezett "élő erős őrzés", de sokkal megbízhatóbb is. Ezekre a feladatokra kínálunk a mai biztonságtechnikai elvárásoknak és szabványoknak megfelelő eszközöket és komplex riasztórendszereket.

A védett területekre való bejutás megakadályozására a legegyszerűbb és legbiztonságosabb megoldás a beléptető rendszer alkalmazása. Egy cégnél vagy egy irodaházban a beléptető rendszer biztosítja üzemelési idő alatt a hatékony védelmet, a fontosabb helyiségek ajtóinak beléptetővel történő kezelésével. Egy beléptető rendszer kiválóan alkalmazható társasházak, irodaházak, ipari-, kulturális-, és sport létesítmények személy- és gépjármű forgalmának ellenőrzésére.
átjelzéstechnika
A GSM/GPRS kommunikáció lehetőségeire épülő megoldás az átjelzéstechnika. Az országos lefedettséget biztosító mobil internet technológia lehetőségeit kihasználva tűzvédelmi rendszerek, riasztóközpontok, gépjárművek, ipari berendezések teljeskörű távfelügyelete valósítható meg. Termékkínálatunkban megtalálhatja az átfogó távfelügyeleti szolgáltatásokhoz szükséges összes rendszerelemet a végponti eszközöktől a fogadó szoftverig.
Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
 
Top of Page