Key Automation:

Key Automation: minden, ami kaputechnika, forradalmian új ruhába öntve, ahol a gép és természet határai összemosódnak

Az olasz „dolce vita” érzés már Magyarországon is elérhető az olasz KEY AUTOMATION által gyártott termékekkel, a Novosec Security Kt. kizárólagos forgalmazásában.
A Key Automation S.R.L. fiatal, dinamikusan fejlődő olasz cég, amely automatizált rendszereket gyárt kapuk-, garázskapuk-, sorompók mozgatásához. A nagy múltú kaputechnikai cégekből kiváló mérnökök célja kezdetben az volt, hogy valami újat és jobbat hozzanak létre a kaputechnikában. Az elmúlt években nagyszerűen ötvözték az erős és megbízható mechanikát, - a modern anyagkutatásnak köszönhetően - új könnyű ötvözetekkel. Mindezt fénytechnikával ellátva ajánlják. A Key Automation jelen van az otthonra gyártott, és az ipari kivitelű kaputechnikai automatizálási rendszerekben is.

Az elmúlt években számos innováció született:


NIGHT LIGHT SYSTEM: 

Éjszakai fényrendszer, amely teljesen új a kapu automatizálási iparban. Az innovatív NLS rendszer kezdetben a LED-ek beépítésén alapult a motorokba és a villogókba, egy éjszakai fényérzékelővel kiegészítve. 3 évvel ezelőtt a Key Garden termékcsaláddá bővült, jelenleg hét különböző típusú kerti világításból áll. Kínálatukban szerepelnek különböző LED világító oszlopok, valamint garázskapu- és lépcső LED világítás. Ha a felhasználó úgy szeretné, akkor a kerti fények alkonyatkor automatikusan bekapcsolnak, hajnalban virradatkor kikapcsolnak. De mindezt távirányítóval is vezérelheti, a világítás erejét csökkentheti, növelheti, ki- és bekapcsolhatja, tetszés szerint.

FAST LINE MOTOROK:

Az új „Fast Line” olyan vevők részére, akik szeretik a sebességet és ahol az elengedhetetlen követelmény.

A tolókapu motor (SUN) és a szárnyaskapu motor (RAY) FAST verziója a nagyobb sebességével nyújt kényelmet a végső felhasználóknak. A professzionális gyors motorral ellátott sorompó (ALT FAST) másodpercenként képes 90 fokra nyitni, így eleget téve különleges igénybevételeknek, például autóparkolók-, mélygarázsok gyors forgalmának. Ha az innováció és a formatervezés diadalát rövid szóval akarjuk kifejezni, akkor elég azt mondanunk:

„KEY”

                                                                                                                                                                                 

Lendvai Tibor
Key termékmenedzser
Novosec Security Kft.

TERMÉKKATALÓGUS

 

Okostelefonon is beolvasható qr kóddal:

TERMÉKKATALÓGUSOK

 

Bejelentkezés

Feliratkozás Hírlevélre

Cooper referenciák


Árfolyamok

Támogatások

Everlink prospektus

Video megfigyelő rendszerek
Lakásának vagy családi házának biztonságát a riasztórendszer felszerelése mellett tovább fokozhatja kamerás megfigyeléssel. A videó megfigyelő rendszer a biztonságtechnika egyik leghatékonyabb eszköze. A digitális kamerák és rögzítők ma már több megapixeles felvételek készítésére képesek elérhető áron. Termékeink között mind a hagyományos, nagy fényérzékenységű CCD kamerák, mind a nagyfelbontású (megapixeles), távolról is elérhető IP kamerák  megtalálhatóak.

Napjainkban  az egyre romló közbiztonság miatt értékeink védelme és a lakásvédelem egyre fontosabbá válik. A biztonságtechnika hatalmas fejlődésének köszönhetően ma már egy objektum elektronikus biztonsági rendszerrel történő védelme nem csak sokkal olcsóbb, mint az úgynevezett "élő erős őrzés", de sokkal megbízhatóbb is. Ezekre a feladatokra kínálunk a mai biztonságtechnikai elvárásoknak és szabványoknak megfelelő eszközöket és komplex riasztórendszereket.

A védett területekre való bejutás megakadályozására a legegyszerűbb és legbiztonságosabb megoldás a beléptető rendszer alkalmazása. Egy cégnél vagy egy irodaházban a beléptető rendszer biztosítja üzemelési idő alatt a hatékony védelmet, a fontosabb helyiségek ajtóinak beléptetővel történő kezelésével. Egy beléptető rendszer kiválóan alkalmazható társasházak, irodaházak, ipari-, kulturális-, és sport létesítmények személy- és gépjármű forgalmának ellenőrzésére.
átjelzéstechnika
A GSM/GPRS kommunikáció lehetőségeire épülő megoldás az átjelzéstechnika. Az országos lefedettséget biztosító mobil internet technológia lehetőségeit kihasználva tűzvédelmi rendszerek, riasztóközpontok, gépjárművek, ipari berendezések teljeskörű távfelügyelete valósítható meg. Termékkínálatunkban megtalálhatja az átfogó távfelügyeleti szolgáltatásokhoz szükséges összes rendszerelemet a végponti eszközöktől a fogadó szoftverig.
Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
 
Top of Page