SAC sorozat: Önálló Beléptetés Vezérlők

Felmerülhet a kérdés, hogy miért van szükség önálló beléptetés vezérlőre, ha nem lehet visszanézni a belépések időpontjait. A válasz viszonylag egyszerű: Sok helyen nem vagy nehezen megoldható a kulcsok használata, ráadásul a zárbetétek fokozott igénybevétele is jelentős problémákat okoz.

Amikor egy területen több szintű jogosultsági rendszert kell kiépíteni (ki hova mehet és hova nem) akkor a kártyás vagy kódos eszközök jelentik az egyszerűbb és gazdaságosabb megoldást. Vannak olyan esetek, amikor a kulcsos rendszerek „rugalmatlansága" kerül sokba egy felhasználónak, például egy elveszített (tényleges elvesztés vagy egy elküldött alkalmazott által elvitt) kulcs után az összes zár és kulcs cseréje. Ugyan ez kártya esetén egy tiltással és másik kártya kiadásával megoldható. Nem utolsó szempont, hogy a kártyák másolása jelentősen bonyolultabb, mint besétálni egy kulcsmásolóba és igénybe venni a szolgáltatását.

SAC6-WA jogosultságok felvitele és törlése az eszközök billentyűzetén keresztül történik, nincs távoli elérés és nincs lehetőség hálózatba kötésre. Minden felhasználót minden egyes eszközre egyesével kell felvinni. A felhasználók azonosításának alapja a felhasználó sorszáma, ezt alapján lehet törölni vagy kiegészíteni esetleg módosítani a jogosultságokat. Felhasználónként lehet hozzáadni kártyát vagy kódot, de beállítható központi kód is ez előnyös lehet például ügyfélszolgálatokon ahol az irodák és az ügyféltér elválasztása a feladat. Lehetőség van a beléptetés paramétereinek beállítására is a billentyűzeten keresztül (ajtónyitás hossza, riasztások /például kitámasztott ajtó/ beállítása).

Az eszközök ára is és a telepítésük egyszerűségei is a gazdaságosságra és a rendkívül stabil működésre van kifejlesztve. Az eszközbe van integrálva a központ, kártyaolvasó, billentyűzet, relék, szabotázs védelem, riasztási ki- és bemenetek. Ezért csupán 12V-ot kell biztosítanunk és van egy vezérelt relé kontakt is, amely lehet: NO/NC. Lehetőség van segédolvasó telepítésére, így kétirányú vezérlés is megoldott. Érdekesség, hogy a segédolvasó bármilyen Wiegand 26 szabványú olvasó lehet. Fontos kiemelni, hogy amennyiben tűzrendészetileg előírt vagy kijelölt menekülési útvonalon található a vezérelt eszköz akkor javasolt a következő képen bekötni: A mágneszár alapesetben nyitott(NO), ezt kötni az eszköz alapesetben zárt(NC) bemenetére és sorosan kell bekötni a tűzjelző szintén alapesetben zárt kontaktusát. Így az ajtó nyitható akár melyik eszköz szakítja meg az áramkört.Novosec Security Kft.

TERMÉKKATALÓGUS

 

Okostelefonon is beolvasható qr kóddal:

TERMÉKKATALÓGUSOK

 

Bejelentkezés

Feliratkozás Hírlevélre

Cooper referenciák


Árfolyamok

Támogatások

Everlink prospektus

Video megfigyelő rendszerek
Lakásának vagy családi házának biztonságát a riasztórendszer felszerelése mellett tovább fokozhatja kamerás megfigyeléssel. A videó megfigyelő rendszer a biztonságtechnika egyik leghatékonyabb eszköze. A digitális kamerák és rögzítők ma már több megapixeles felvételek készítésére képesek elérhető áron. Termékeink között mind a hagyományos, nagy fényérzékenységű CCD kamerák, mind a nagyfelbontású (megapixeles), távolról is elérhető IP kamerák  megtalálhatóak.

Napjainkban  az egyre romló közbiztonság miatt értékeink védelme és a lakásvédelem egyre fontosabbá válik. A biztonságtechnika hatalmas fejlődésének köszönhetően ma már egy objektum elektronikus biztonsági rendszerrel történő védelme nem csak sokkal olcsóbb, mint az úgynevezett "élő erős őrzés", de sokkal megbízhatóbb is. Ezekre a feladatokra kínálunk a mai biztonságtechnikai elvárásoknak és szabványoknak megfelelő eszközöket és komplex riasztórendszereket.

A védett területekre való bejutás megakadályozására a legegyszerűbb és legbiztonságosabb megoldás a beléptető rendszer alkalmazása. Egy cégnél vagy egy irodaházban a beléptető rendszer biztosítja üzemelési idő alatt a hatékony védelmet, a fontosabb helyiségek ajtóinak beléptetővel történő kezelésével. Egy beléptető rendszer kiválóan alkalmazható társasházak, irodaházak, ipari-, kulturális-, és sport létesítmények személy- és gépjármű forgalmának ellenőrzésére.
átjelzéstechnika
A GSM/GPRS kommunikáció lehetőségeire épülő megoldás az átjelzéstechnika. Az országos lefedettséget biztosító mobil internet technológia lehetőségeit kihasználva tűzvédelmi rendszerek, riasztóközpontok, gépjárművek, ipari berendezések teljeskörű távfelügyelete valósítható meg. Termékkínálatunkban megtalálhatja az átfogó távfelügyeleti szolgáltatásokhoz szükséges összes rendszerelemet a végponti eszközöktől a fogadó szoftverig.
Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
 
Top of Page