Alean Infrasorompók

Az infrasorompó az egyik legmeghatározóbb kültéri vagyonvédelmi érzékelő. Előszeretettel alkalmazzák kerületi védelemre, utcafrontok védelmére. Használatukkal hatalmas területek keríthetőek körbe. 


Viszonylag széles környezeti körülmények között képes működni, mely kitolható fűtés használatával. Az első probléma, a félvezetők működési hőmérséklettartománya, mely általában 0C°-tól kezdődik.  Ez alatt a munkapontok eltolódnak, a nyitófeszültség megváltozik, stb. A második – ismertebb – probléma, a páralecsapódás. A köd vagy pára a hidegebb felületre lecsapódik. Az infrasorompó lencséjén kicsapódó pára az infrasugarakat szétszórja, ezzel drasztikusan csökkentve a hatótávolságát. Ezekből kifolyólag minden kültéri telepítésnél kötelező az infrát fűteni.
Az ALEAN cég kizárólag infrasorompókra szakosodott gyártó. Megújult termékpalettája a legtöbb igényt kielégíti.  A 30 méteres – két sugaras érzékelőtől , a 250 méteres – négy sugaras érzékelőig. Ezek léteznek egy csatornás-, illetve pár típusa több csatornás kivitelben. A több csatornás kivitel biztosítja azt, hogy az egyes infrasorompó párok nem zavarják egymás működését.

Néhány újdonság, az ALEAN új érzékelőiből:
- Az érzékelő belseje narancssárga színű, mely egy kültéri telepítésnél előnyös, főleg nagyobb távolságú sorompó esetében. Ezt a színt könnyű megtalálni kedvezőtlenebb látási viszonyok mellett is.
- A sugarak közötti távolságot megnövelték, ezáltal szélesebb sávban „lát" az érzékelő
- Az optika korábbi egy ponton történő megtámasztását két pontosra cserélték, ezáltal a vibráció okozta téves riasztások száma csökken.
- A függőleges beállító csavar kézzel is beállítható, míg korábban csak csavarhúzóval volt lehetséges, mely során kissé elállítódott az optika háza is.
- A korábban használt infraled helyett egy újfajta, réz-serleges LED került az adó oldalra, mellyel meg lehetett növelni az adó teljesítményét. A réz-serleg a hűtést segíti elő. Sok infrasorompó a túlmelegedés hatására veszíti el az adóteljesítményét.
Továbbá különféle műanyag és rozsdamentes konzolok, fűtések kaphatóak hozzá.  Ezen kívüli egyik legfontosabb paramétere, a kedvező ára.


Novosec Security Kft.

TERMÉKKATALÓGUS

 

Okostelefonon is beolvasható qr kóddal:

TERMÉKKATALÓGUSOK

 

Bejelentkezés

Feliratkozás Hírlevélre

Cooper referenciák


Árfolyamok

Támogatások

Everlink prospektus

Video megfigyelő rendszerek
Lakásának vagy családi házának biztonságát a riasztórendszer felszerelése mellett tovább fokozhatja kamerás megfigyeléssel. A videó megfigyelő rendszer a biztonságtechnika egyik leghatékonyabb eszköze. A digitális kamerák és rögzítők ma már több megapixeles felvételek készítésére képesek elérhető áron. Termékeink között mind a hagyományos, nagy fényérzékenységű CCD kamerák, mind a nagyfelbontású (megapixeles), távolról is elérhető IP kamerák  megtalálhatóak.

Napjainkban  az egyre romló közbiztonság miatt értékeink védelme és a lakásvédelem egyre fontosabbá válik. A biztonságtechnika hatalmas fejlődésének köszönhetően ma már egy objektum elektronikus biztonsági rendszerrel történő védelme nem csak sokkal olcsóbb, mint az úgynevezett "élő erős őrzés", de sokkal megbízhatóbb is. Ezekre a feladatokra kínálunk a mai biztonságtechnikai elvárásoknak és szabványoknak megfelelő eszközöket és komplex riasztórendszereket.

A védett területekre való bejutás megakadályozására a legegyszerűbb és legbiztonságosabb megoldás a beléptető rendszer alkalmazása. Egy cégnél vagy egy irodaházban a beléptető rendszer biztosítja üzemelési idő alatt a hatékony védelmet, a fontosabb helyiségek ajtóinak beléptetővel történő kezelésével. Egy beléptető rendszer kiválóan alkalmazható társasházak, irodaházak, ipari-, kulturális-, és sport létesítmények személy- és gépjármű forgalmának ellenőrzésére.
átjelzéstechnika
A GSM/GPRS kommunikáció lehetőségeire épülő megoldás az átjelzéstechnika. Az országos lefedettséget biztosító mobil internet technológia lehetőségeit kihasználva tűzvédelmi rendszerek, riasztóközpontok, gépjárművek, ipari berendezések teljeskörű távfelügyelete valósítható meg. Termékkínálatunkban megtalálhatja az átfogó távfelügyeleti szolgáltatásokhoz szükséges összes rendszerelemet a végponti eszközöktől a fogadó szoftverig.
Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
 
Top of Page