Key Automation:

Key Automation: minden, ami kaputechnika, forradalmian új ruhába öntve, ahol a gép és természet határai összemosódnak
Bővebben...

ELDES ESIM120 (GSM/2G) és ESIM320 (GSM/2G/3G) távoli kapuvezérlő

Korábbi cikkünkben megemlítettük az ELDES (litván fejlesztő cég) portfóliójából az EPIR3, ESIM364 GSM/GPRS behatolásjelző rendszereket és az ET082 kommunikátort. Most szeretnénk bemutatni az ugyancsak Novosec Security Kft. által forgalmazott távoli kapuvezérlőket, melyekhez ingyenes web és mobil applikáció is társítható.

Bővebben...

Dahua hálózati eszközök szoftveres megoldásban

A Dahua Technology egy olyan világhírű és elterjedt márka, aminek jól ismert eszközeit egyre többször szeretnénk kliensként PC-n, notebook-on nyomon követni. Legyen az Windows, MAC vagy Linux operációs rendszer. Mindenre van megoldást, így erre is. Az ingyenes SmartPSS program lehetőséget ad erre.

Tűzjelző rendszerek napjainkban

Napjainkra a tűzjelző rendszerek tervezése-kivitelezése-karbantartása komoly erőt képvisel a biztonságtechnika ezen speciális ágazatában. Szeretnénk bemutatni az EATON globális fejlesztő cég által gyártott és a Novosec Security Kft. által 2008 óta forgalmazott analóg intelligens tűzjelző rendszereket.

Az ELDES-ről

Napjainkban az elektronikus vagyonvédelmi rendszer és jelátviteli technológia, valamint a számítógépes programozás rohamos fejlődése lehetővé tett igen nagy tudású berendezések gyártását.

Bővebben...

DAHUA

Tisztelt Partnereink!

A DAHUA termékek forgalmazóiként örömmel értesítjük Önöket, hogy a termékportfólióban a HDCVI és IP videós rendszerek mellett kaputelefonok, beléptetőrendszerek, dekóderek és videófal vezérlők is megjelentek.

Keressenek minket bizalommal!
Tisztelettel

Novosec Security Kft.

DAHUA AZ OLIMPIAI CSAPATBAN!


 

Dahua kamerák

 

Dahua Technology jelenleg Kína második legnagyobb videó megfigyelő rendszereket gyártó cége, mely mára olyan globális szállítóvá vált, hogy termékei az összesen kontinensen, Európát is beleértve elérhetők.  Világviszonylatban is jelentős szerepet játszik, a Top Security 50 cégek listáján a 9.-edik hellyel büszkélkedhet.
A meglehetősen széles skálát átfogó kínálatban, analóg és IP termékek (kamerák, videó rögzítők és szoftverek, stb.) egyaránt megtalálhatók.

 
DAHUA MOBIL-APPOK!
  
 
Ebben az évben a megújult és még kedvezőbb árú Dahua termékeket ajánljuk figyelmükbe!Dualcom SIA IP

A debreceni székhelyű TELL Software Hungária Kft. ismét egy piacvezető terméket alkotott. A biztonságtechnikai GSM kommunikátorokat gyártó vállalat a több mint 15 éves tapasztalatait összegezte a Dualcom SIA IP fantázianevű termékében.

Bővebben...

SAC sorozat: Önálló Beléptetés Vezérlők

Felmerülhet a kérdés, hogy miért van szükség önálló beléptetés vezérlőre, ha nem lehet visszanézni a belépések időpontjait. A válasz viszonylag egyszerű: Sok helyen nem vagy nehezen megoldható a kulcsok használata, ráadásul a zárbetétek fokozott igénybevétele is jelentős problémákat okoz.

Bővebben...

TERMÉKKATALÓGUS

 

Okostelefonon is beolvasható qr kóddal:

TERMÉKKATALÓGUSOK

 

Bejelentkezés

Feliratkozás Hírlevélre

Cooper referenciák


Árfolyamok

Támogatások

Everlink prospektus

Video megfigyelő rendszerek
Lakásának vagy családi házának biztonságát a riasztórendszer felszerelése mellett tovább fokozhatja kamerás megfigyeléssel. A videó megfigyelő rendszer a biztonságtechnika egyik leghatékonyabb eszköze. A digitális kamerák és rögzítők ma már több megapixeles felvételek készítésére képesek elérhető áron. Termékeink között mind a hagyományos, nagy fényérzékenységű CCD kamerák, mind a nagyfelbontású (megapixeles), távolról is elérhető IP kamerák  megtalálhatóak.

Napjainkban  az egyre romló közbiztonság miatt értékeink védelme és a lakásvédelem egyre fontosabbá válik. A biztonságtechnika hatalmas fejlődésének köszönhetően ma már egy objektum elektronikus biztonsági rendszerrel történő védelme nem csak sokkal olcsóbb, mint az úgynevezett "élő erős őrzés", de sokkal megbízhatóbb is. Ezekre a feladatokra kínálunk a mai biztonságtechnikai elvárásoknak és szabványoknak megfelelő eszközöket és komplex riasztórendszereket.

A védett területekre való bejutás megakadályozására a legegyszerűbb és legbiztonságosabb megoldás a beléptető rendszer alkalmazása. Egy cégnél vagy egy irodaházban a beléptető rendszer biztosítja üzemelési idő alatt a hatékony védelmet, a fontosabb helyiségek ajtóinak beléptetővel történő kezelésével. Egy beléptető rendszer kiválóan alkalmazható társasházak, irodaházak, ipari-, kulturális-, és sport létesítmények személy- és gépjármű forgalmának ellenőrzésére.
átjelzéstechnika
A GSM/GPRS kommunikáció lehetőségeire épülő megoldás az átjelzéstechnika. Az országos lefedettséget biztosító mobil internet technológia lehetőségeit kihasználva tűzvédelmi rendszerek, riasztóközpontok, gépjárművek, ipari berendezések teljeskörű távfelügyelete valósítható meg. Termékkínálatunkban megtalálhatja az átfogó távfelügyeleti szolgáltatásokhoz szükséges összes rendszerelemet a végponti eszközöktől a fogadó szoftverig.
Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
 
Top of Page