Novosec Security Kft.


A NOVOSEC Security Group 2008-as megalakulása óta Magyarország egyik piacvezető vagyonvédelmi és telekommunikációs vállalkozása.


Cégünk, a Novosec Security Kft., egyik legfontosabb küldetésének a Viszonteladó és Telepítő Partnerek magas szintű kiszolgálását tekinti.

További fontos feladatként éljük meg a Cégünk által képviselt szállítók termékeinek magyarországi forgalmazása során biztosított magas szintű szolgáltatási színvonal megtartását, fejlesztését.

A termékek kiválasztásában mérnök Kollégáink játszanak kulcsszerepet, mert kizárólag olyan beszállítókkal kívánunk kapcsolatban állni, akik folyamatos fejlesztésükkel garanciát jelentenek arra, hogy mindig piacképes, az aktuális piaci fejlettségi szintet követő műszaki termékeket tudunk biztosítani Partnereink részére.

Mindezeket képviselik az alábbi világszinten is elismert márkák-beszállítók, melyeknek kizárólagos forgalmazói vagyunk:
   Dahua Technology – CCTV kamerák
   Eocortex – videoanalitikai szoftver
   Eaton-Cooper, Unipos – tűzjelző rendszerek,
   Eldes – riasztórendszerek és átjelzéstechnika,
   Key – kaputechnika,
   Wiegand – beléptető rendszer,
   Rital, Novocell – akkumulátorok.

Ügyfeleink kiszolgálását 10 mérnök Kollégánk irányításával közel 26 ember végzi, Budapesten, Kecskeméten és Szegeden.

Folyamatos sikerünk természetesen nemcsak a Mi érdemünk, hanem azon telepítőké és viszonteladóké is, akik mellettünk állnak, minket választanak és visszajelzéseikkel segítik dinamikus fejlődésünket.

Célunk, hogy a jövőben is megtartsuk partnereink bizalmát és termékeinkkel, szolgáltatásainkkal azonnali megoldásokat tudjunk kínálni ügyfeleinknek.


 

Bízva az együttműködésben,
további sikeres munkát kívánok:

Martonosi István

Novosec Security Kft.
ügyvezető igazgató


 

TERMÉKKATALÓGUS

 

Okostelefonon is beolvasható qr kóddal:

TERMÉKKATALÓGUSOK

 

Bejelentkezés

Feliratkozás Hírlevélre

Cooper referenciák


Árfolyamok

Támogatások

Everlink prospektus

Video megfigyelő rendszerek
Lakásának vagy családi házának biztonságát a riasztórendszer felszerelése mellett tovább fokozhatja kamerás megfigyeléssel. A videó megfigyelő rendszer a biztonságtechnika egyik leghatékonyabb eszköze. A digitális kamerák és rögzítők ma már több megapixeles felvételek készítésére képesek elérhető áron. Termékeink között mind a hagyományos, nagy fényérzékenységű CCD kamerák, mind a nagyfelbontású (megapixeles), távolról is elérhető IP kamerák  megtalálhatóak.

Napjainkban  az egyre romló közbiztonság miatt értékeink védelme és a lakásvédelem egyre fontosabbá válik. A biztonságtechnika hatalmas fejlődésének köszönhetően ma már egy objektum elektronikus biztonsági rendszerrel történő védelme nem csak sokkal olcsóbb, mint az úgynevezett "élő erős őrzés", de sokkal megbízhatóbb is. Ezekre a feladatokra kínálunk a mai biztonságtechnikai elvárásoknak és szabványoknak megfelelő eszközöket és komplex riasztórendszereket.

A védett területekre való bejutás megakadályozására a legegyszerűbb és legbiztonságosabb megoldás a beléptető rendszer alkalmazása. Egy cégnél vagy egy irodaházban a beléptető rendszer biztosítja üzemelési idő alatt a hatékony védelmet, a fontosabb helyiségek ajtóinak beléptetővel történő kezelésével. Egy beléptető rendszer kiválóan alkalmazható társasházak, irodaházak, ipari-, kulturális-, és sport létesítmények személy- és gépjármű forgalmának ellenőrzésére.
átjelzéstechnika
A GSM/GPRS kommunikáció lehetőségeire épülő megoldás az átjelzéstechnika. Az országos lefedettséget biztosító mobil internet technológia lehetőségeit kihasználva tűzvédelmi rendszerek, riasztóközpontok, gépjárművek, ipari berendezések teljeskörű távfelügyelete valósítható meg. Termékkínálatunkban megtalálhatja az átfogó távfelügyeleti szolgáltatásokhoz szükséges összes rendszerelemet a végponti eszközöktől a fogadó szoftverig.
Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
 
Top of Page