Teletek eszközök

teletek

A Teletek eszközök kategóriában a forgalmazott Teletek riasztóközpontok, érzékelők, kezelők, hang- fényjelzők, kiegészítők és egyéb, ezekkel kapcsolatos kérdések és válaszok olvashatók. Tartalmát folyamatosan bővítjük...

 

A Teletek CA62-es behatolásjelző központ rendelkezik-e hardware-es reset funkcióval?

Igen, a központ rendelkezik hardware-es reset funkcióval. A reset folyamata a programozói kézikönyvben olvasható, illetve a műszaki támogató munkatársaktól megkérdezhető. További információ a www.teletek.hu oldalon.

Teletek CA62 központ: A riasztórendszer működik, tudok ki és bekapcsolni, de a B partíciót nem jelzi ki a kezelő, miközben a programpontban beállítottam a B partíció kezelését is. Mi a teendő?
A kezelőt minden esetben fizikailag meg kell címezni. Ezt a kezelő hátoldalán található jumperekkel lehet elvégezni. Minden kezelőnek külön címmel kell rendelkeznie. Gyárilag a kezelők nincsenek címmel ellátva. A programozói kézikönyv részletesen tárgyalja a kezelők címzését.

TERMÉKKATALÓGUS

 

Okostelefonon is beolvasható qr kóddal:

TERMÉKKATALÓGUSOK

 

Bejelentkezés

Feliratkozás Hírlevélre

Cooper referenciák


Árfolyamok

Támogatások

Everlink prospektus

Video megfigyelő rendszerek
Lakásának vagy családi házának biztonságát a riasztórendszer felszerelése mellett tovább fokozhatja kamerás megfigyeléssel. A videó megfigyelő rendszer a biztonságtechnika egyik leghatékonyabb eszköze. A digitális kamerák és rögzítők ma már több megapixeles felvételek készítésére képesek elérhető áron. Termékeink között mind a hagyományos, nagy fényérzékenységű CCD kamerák, mind a nagyfelbontású (megapixeles), távolról is elérhető IP kamerák  megtalálhatóak.

Napjainkban  az egyre romló közbiztonság miatt értékeink védelme és a lakásvédelem egyre fontosabbá válik. A biztonságtechnika hatalmas fejlődésének köszönhetően ma már egy objektum elektronikus biztonsági rendszerrel történő védelme nem csak sokkal olcsóbb, mint az úgynevezett "élő erős őrzés", de sokkal megbízhatóbb is. Ezekre a feladatokra kínálunk a mai biztonságtechnikai elvárásoknak és szabványoknak megfelelő eszközöket és komplex riasztórendszereket.

A védett területekre való bejutás megakadályozására a legegyszerűbb és legbiztonságosabb megoldás a beléptető rendszer alkalmazása. Egy cégnél vagy egy irodaházban a beléptető rendszer biztosítja üzemelési idő alatt a hatékony védelmet, a fontosabb helyiségek ajtóinak beléptetővel történő kezelésével. Egy beléptető rendszer kiválóan alkalmazható társasházak, irodaházak, ipari-, kulturális-, és sport létesítmények személy- és gépjármű forgalmának ellenőrzésére.
átjelzéstechnika
A GSM/GPRS kommunikáció lehetőségeire épülő megoldás az átjelzéstechnika. Az országos lefedettséget biztosító mobil internet technológia lehetőségeit kihasználva tűzvédelmi rendszerek, riasztóközpontok, gépjárművek, ipari berendezések teljeskörű távfelügyelete valósítható meg. Termékkínálatunkban megtalálhatja az átfogó távfelügyeleti szolgáltatásokhoz szükséges összes rendszerelemet a végponti eszközöktől a fogadó szoftverig.
Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
 
Top of Page