Disztribútor tanúsítvány

Keresés

Pénzügyi Tanúsítvány

Popup 3

Kereskedelmi megállapodás

ELDES ESIM120 (GSM/2G) és ESIM320 (GSM/2G/3G) távoli kapuvezérlő

Korábbi cikkünkben megemlítettük az ELDES (litván fejlesztő cég) portfóliójából az EPIR3, ESIM364 GSM/GPRS behatolásjelző rendszereket és az ET082 kommunikátort. Most szeretnénk bemutatni az ugyancsak Novosec Security Kft. által forgalmazott távoli kapuvezérlőket, melyekhez ingyenes web és mobil applikáció is társítható.

 
Két termék felelős ennek megvalósítására, az ESIM120, mely GSM/2G kapcsolattal rendelkezik és az ESIM320, mely GSM/2G és 3G kapcsolattal egyaránt büszkélkedhet. Mindkét eszköz programozása ugyanolyan kezelőfelülettel és beállítási lehetőségekkel rendelkezik az ELDES PC konfigurációs szoftver magyar nyelvű platformján. Nagy előnyük (mint az ELDES paletta legtöbb eszközénél), hogy távolról 2G illetve 3G kapcsolaton keresztül is programozhatók PC konfigurációs szoftver segítségével, valamint egyedülállók abban, hogy az ELDES felhőszolgáltatásán keresztül webfelületen is beállíthatók, a rendszer felhasználói kezelése mellett.


Alapvető tulajdonságok:
Az ESIM120/320 2db relés kimenettel rendelkezik (NO/NC), melyek a kapuk nyitását teszik lehetővé, valamint rendelkezik további 2db negatív és 1db pozitív bemenettel (NO). 2000db felhasználói telefonszámot képes tárolni, mely felhasználók elnevezhetők és különböző jogosultságokkal felruházhatók.

Felhasználói jogosultságok:
A felhasználók ingyenes hívással és mobil applikációval is vezérelhetnek kimeneteket (1-es, 2-es, mindkettő egyszerre), melyre beállíthatók különböző időszakokra vonatkozó vezérlési jogosultsági ütemezések. Az ingyenes hanghívással való kapunyitó vezérlés kvótázható hívási darabszámra, valamint korlátozható a felhasználó érvényességi ideje is.

Kimenetek:
A kimenetek felhasználókon keresztül történő vezérlésén túl automatikus működésre is programozhatók különböző időszakokra..

Adminisztrátori telefonszámok:
A rendszerben 5db adminisztrátori telefonszám kaphat helyet, amikre a rendszer az SMS értesítéseket küldi. Az adminisztrátorok továbbá jogosultak lehetnek kimenetek vezérlésére vagy Hanghívás által adhatnak parancsot a rendszernek a távprogramozás engedélyezésére.

SMS és Hívás értesítések:
Többféle SMS értesítést küldhet a rendszer a jogosult adminisztrátoroknak, például rendszer felállás, időszakos teszt, bemenetek által érzékelt esemény és megtelt eseménynapló. Az SMS-ek száma limitálható napi és havi szintre egyaránt. Visszahívást az eszköz az adminisztrátoroknak és felhasználóknak egyaránt kezdeményezhet akkor, ha hanghívás segítségével vezérelnek kimenetet, és a kimenet aktivált állapotba került.

Dupla memória:
A rendszer a beállításait is és a felhasználói telefonszámokat és az azokhoz tartozó jogosultságokat is külön-külön memóriában tárolja. Ha valamilyen okból az eszközt alap gyári állapotra kell állítani, a felhasználói adatok nem vesznek el az eszközből.

ELDES felhő szolgáltatás:
Az eszközök 2G illetve 3G kapcsolaton keresztül képesek felcsatlakozni az ELDES szerverekre és ezáltal webfelületen és mobil applikáció segítségével is működtethetők. A mobil applikáció Android és iOS platformon egyaránt elérhető és Widget ikonrendszerrel működik. Az ELDES felhőszolgáltatása ingyenes és regisztrációt igényel. A regisztrált adminisztrátornak van jogosultsága további eszközöket, vendégfelhasználói e-mail címeket és telefonszámokat csatlakoztatni a felhőhöz, valamint neki van jogosultsága a felhőn keresztüli távprogramozáshoz is.


Tóth Zoltán

Technical Support Engineer
Novosec Security Kft.

TERMÉKKATALÓGUS

 

Okostelefonon is beolvasható qr kóddal:

TERMÉKKATALÓGUSOK

 

Bejelentkezés

Feliratkozás Hírlevélre

Cooper referenciák


Árfolyamok

Támogatások

Everlink prospektus

Video megfigyelő rendszerek
Lakásának vagy családi házának biztonságát a riasztórendszer felszerelése mellett tovább fokozhatja kamerás megfigyeléssel. A videó megfigyelő rendszer a biztonságtechnika egyik leghatékonyabb eszköze. A digitális kamerák és rögzítők ma már több megapixeles felvételek készítésére képesek elérhető áron. Termékeink között mind a hagyományos, nagy fényérzékenységű CCD kamerák, mind a nagyfelbontású (megapixeles), távolról is elérhető IP kamerák  megtalálhatóak.

Napjainkban  az egyre romló közbiztonság miatt értékeink védelme és a lakásvédelem egyre fontosabbá válik. A biztonságtechnika hatalmas fejlődésének köszönhetően ma már egy objektum elektronikus biztonsági rendszerrel történő védelme nem csak sokkal olcsóbb, mint az úgynevezett "élő erős őrzés", de sokkal megbízhatóbb is. Ezekre a feladatokra kínálunk a mai biztonságtechnikai elvárásoknak és szabványoknak megfelelő eszközöket és komplex riasztórendszereket.

A védett területekre való bejutás megakadályozására a legegyszerűbb és legbiztonságosabb megoldás a beléptető rendszer alkalmazása. Egy cégnél vagy egy irodaházban a beléptető rendszer biztosítja üzemelési idő alatt a hatékony védelmet, a fontosabb helyiségek ajtóinak beléptetővel történő kezelésével. Egy beléptető rendszer kiválóan alkalmazható társasházak, irodaházak, ipari-, kulturális-, és sport létesítmények személy- és gépjármű forgalmának ellenőrzésére.
átjelzéstechnika
A GSM/GPRS kommunikáció lehetőségeire épülő megoldás az átjelzéstechnika. Az országos lefedettséget biztosító mobil internet technológia lehetőségeit kihasználva tűzvédelmi rendszerek, riasztóközpontok, gépjárművek, ipari berendezések teljeskörű távfelügyelete valósítható meg. Termékkínálatunkban megtalálhatja az átfogó távfelügyeleti szolgáltatásokhoz szükséges összes rendszerelemet a végponti eszközöktől a fogadó szoftverig.

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

A termékeinkkel kapcsolatban felmerülő kérdéseire választ találhat honlapunkon a GyFk menüpont alatt. A Gyakran Feltett Kérdések rovatát folyamatosan bővítjük.

Kapcsolat

Kapcsolat

A Kapcsolat menüpontunk alatt megtalálhatja a szegedi, budapesti és kecskeméti biztonságtechnikai szaküzleteink és munkatársaink közvetlen elérhetőségeit.

Terméktámogatás

Terméktámogatás

Oldalainkról letölthetőek az általunk forgalmazott biztonságtechnikai termékekhez tartozó termékleírások, útmutatók, programok és firmware-ek.

Webáruház

Webáruház

Rövidesen induló webáruházunkban sokszínű termékpalettánkról választhat. Videotechnikai rendszereinktől a tűzjelző- és riasztórendszereken át a beléptetőrendszerekig mindent megtalál.

Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
 
Top of Page