TELL eszközök

tell

A TELL eszközök kategóriában az általunk forgalmazott TELL termékekkel, kommunikátorokkal, távvezérlőkkel, easyAID és easyTRACK berendezésekkel, illetve kiegészítőkkel és egyéb TELL eszközökkel kapcsolatos kérdések és válaszok olvashatók. Tartalmát folyamatosan bővítjük...

 

A GSM modultól értelmetlen SMS üzenetet kapok. Mi a teendő?
Ez független a modul típusától. Az SMS továbbítás miatt, a modul minden beérkező SMS-t továbbít a megadott telefonszám(ok)ra. A kommunikátorokban az ipari GSM modul nem tudja értelmezni az MMS üzeneteket. Ha egy ilyen üzenet érkezik, akkor az helyett egy értelmezhetetlen szöveget küld. Megoldás lehet, a szolgáltatónál kezdeményezni a kéretlen üzenetek vagy MMS letiltását.

A Compact GSM II-t programozom USB portról és néha újraindul az eszköz vagy a bemeneteket nem érzékeli. Mi a teendő?
Ez akkor fordul elő, ha a modul nem kap külső tápfeszültséget.

A Pager3 Z6 modult nem lehet programozni. Mi a teendő?
Külső tápfeszültséget kell biztosítani a programozáshoz.

TERMÉKKATALÓGUS

 

Okostelefonon is beolvasható qr kóddal:

TERMÉKKATALÓGUSOK

 

Bejelentkezés

Feliratkozás Hírlevélre

Cooper referenciák


Árfolyamok

Támogatások

Everlink prospektus

Video megfigyelő rendszerek
Lakásának vagy családi házának biztonságát a riasztórendszer felszerelése mellett tovább fokozhatja kamerás megfigyeléssel. A videó megfigyelő rendszer a biztonságtechnika egyik leghatékonyabb eszköze. A digitális kamerák és rögzítők ma már több megapixeles felvételek készítésére képesek elérhető áron. Termékeink között mind a hagyományos, nagy fényérzékenységű CCD kamerák, mind a nagyfelbontású (megapixeles), távolról is elérhető IP kamerák  megtalálhatóak.

Napjainkban  az egyre romló közbiztonság miatt értékeink védelme és a lakásvédelem egyre fontosabbá válik. A biztonságtechnika hatalmas fejlődésének köszönhetően ma már egy objektum elektronikus biztonsági rendszerrel történő védelme nem csak sokkal olcsóbb, mint az úgynevezett "élő erős őrzés", de sokkal megbízhatóbb is. Ezekre a feladatokra kínálunk a mai biztonságtechnikai elvárásoknak és szabványoknak megfelelő eszközöket és komplex riasztórendszereket.

A védett területekre való bejutás megakadályozására a legegyszerűbb és legbiztonságosabb megoldás a beléptető rendszer alkalmazása. Egy cégnél vagy egy irodaházban a beléptető rendszer biztosítja üzemelési idő alatt a hatékony védelmet, a fontosabb helyiségek ajtóinak beléptetővel történő kezelésével. Egy beléptető rendszer kiválóan alkalmazható társasházak, irodaházak, ipari-, kulturális-, és sport létesítmények személy- és gépjármű forgalmának ellenőrzésére.
átjelzéstechnika
A GSM/GPRS kommunikáció lehetőségeire épülő megoldás az átjelzéstechnika. Az országos lefedettséget biztosító mobil internet technológia lehetőségeit kihasználva tűzvédelmi rendszerek, riasztóközpontok, gépjárművek, ipari berendezések teljeskörű távfelügyelete valósítható meg. Termékkínálatunkban megtalálhatja az átfogó távfelügyeleti szolgáltatásokhoz szükséges összes rendszerelemet a végponti eszközöktől a fogadó szoftverig.
Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
 
Top of Page